Preloader

Revalidatie, maar dan op een hoger niveau

Neuroforma bevat een breed scala aan revalidatieoefeningen, past in krappe ruimtes en is effectiever dan andere hulpmiddelen die op dit moment gebruikt worden. De goede resultaten zijn ook nog eens wetenschappelijk bevestigd. Veel voordelen dus voor onder andere neurologische revalidatie, neuropsychologische revalidatie en fysiotherapie.

Aantrekkelijke omgeving

Bij Neuroforma zit of staat de patiënt voor een scherm waarin hij of zij zichzelf in spiegelbeeld ziet. Om dat spiegelbeeld heen verschijnen virtuele voorwerpen. De belangrijkste taak is om het lichaam zo te bewegen dat het spiegelbeeld op het scherm de voorwerpen vangt, raakt of beweegt.

Snelle en uitgebreide rapportages

Door middel van virtual reality krijgt de patiënt doorlopend feedback (biofeedback). Na elke oefening kan hij of zij zelf de rapporten bekijken. Neuroforma verzamelt en bewaart automatisch gegevens over het verloop en de uitkomst van de oefeningen en slaat deze op in een patiëntprofiel.

Eén apparaat, verschillende specialistische gebieden

Slechts één uitgebreid hulpmiddel volstaat om oefeningen uit te voeren die vele verschillende specialistische gebieden bestrijken voor diverse groepen patiënten.

Unieke oefeningen

Met Neuroforma worden motorische en cognitieve taken gecombineerd in een zogeheten dubbele-taak paradigma. De patiënt bestuurt de objecten die op het scherm worden weergegeven door met zijn lichaam te bewegen, met als doel de fysieke vaardigheden te verbeteren. Tegelijkertijd moeten cognitieve taken op diverse complexiteitsniveaus uitgevoerd worden.

Wilt u meer weten?
Demonstratie aanvragen?

Neem contact met ons op