Preloader

Dichtbij het effect van een manuele massage

De uitstekende prijs- en kwaliteitsverhouding van de Varilymph 12 Pro in combinatie met de 12-kamer manchetten die hij kan aansturen, maken dit product een must-have voor iedere behandelaar.

Massage, maar dan automatisch

De Varilymph 12 Pro verzorgt op een slimme manier de drukopbouw in een opblaasbare 12-kamer manchet, die om de benen, een arm of (een deel van de) romp wordt geplaatst.

Door maar liefst 12 luchtkamers afwisselend met lucht te vullen en weer leeg te laten lopen, stimuleert het de lymfe- en bloedcirculatie en worden afvalstoffen uit de spieren versneld afgevoerd.

Uniek 12-kamersysteem

IPC was tot nu toe alleen mogelijk met 4 of 6-kamersystemen. De uitbreiding naar 12 kamers zorgt voor een massagebehandeling die dichtbij het effect van een manuele behandeling komt. Ideaal als aanvulling op een oedeembehandeling. Maar ook voor conditieverbetering, (blessure)herstel en langer mobiel blijven is de Varilymph 12 Pro een uitstekend hulpmiddel.

Eenvoudige bediening

De Varilymph 12 Pro is een krachtige compressor die zijn werk net wat effectiever doet dan vergelijkbare modellen in de markt. De bediening is opvallend eenvoudig en het duidelijke display geeft toegang tot een uitgebreid manchetprogramma.

Wilt u meer weten?
Demonstratie aanvragen?

Neem contact met ons op